Pellets Unique - Importeur NBE in de Benelux - www.pelletsunique.eu - T 0031 467 111 233
Milieucentraal Campagne Duurzame Warmte
Fijn dat u overweegt om te kiezen voor Duurzame Warmte. Op deze pagina vindt u oplossingen waarmee schoon hout als brandstof wordt gebruikt. Terwijl u binnen geniet van natuurlijke warmte groeit er buiten al weer een nieuwe boom. Volstrekt in balans met de natuur - CO2 neutraal dus. Houtpellets. Als brandstof worden heel schone houtpellets gebruikt, welke gemaakt worden van zaagafval van de houtverwerkende industrie. Deze moeten voldoen aan de strengste EN Plus A1 normen. Zo wordt het milieu zo veel mogelijk gespaart. Oplossing. De RTB houtpelletketel welke voldoet aan alle strengste eisen ten aanzien van rendement en emissies. Op deze website treft u nog veel meer informatie aan over deze slimme RTB houtpelletketel. ISDE subsidie. Er is een heel mooie ISDE subsidie beschikbaar vanaf € 2.500,= per ketel. Besparen. Als u kiest voor verwarmen op houtpellets kunt enorm besparen op de energierekening. Prijsindicatie. Voor een RTB houtpelletketel met een vermogen van 16 kW, met een 120 kilo pelletreservoir, boiler voor warmwater, 4 meter dubbelwandige rookgasafvoer, installatiematerialen, installatiewerkzaamheden, dient u rekening te houden met een investering vanaf zo’n € 9.900 inclusief BTW. De bovengenoemde ISDE subsidie gaat daar dan nog van af. De uiteindelijke investering wordt dan vanaf zo’n € 7.400,=. Installateurs. Momenteel hebben we een kleine 30 dealers / installateurs in Nederland. De meeste dealers / installateurs staan vermeld op pagina installateurs. Offerteaanvraag. Ga daartoe naar ons formulier op pagina offerteaanvraag.
Pellets Unique - Importeur NBE in de Benelux - www.pelletsunique.eu - T 0031 467 111 233
Milieucentraal Campagne Duurzame Warmte
Fijn dat u overweegt om te kiezen voor Duurzame Warmte. Op deze pagina vindt u oplossingen waarmee schoon hout als brandstof wordt gebruikt. Terwijl u binnen geniet van natuurlijke warmte groeit er buiten al weer een nieuwe boom. Volstrekt in balans met de natuur - CO2 neutraal dus. Houtpellets. Als brandstof worden heel schone houtpellets gebruikt, welke gemaakt worden van zaagafval van de houtverwerkende industrie. Deze moeten voldoen aan de strengste EN Plus A1 normen. Zo wordt het milieu zo veel mogelijk gespaart. Oplossing. De RTB houtpelletketel welke voldoet aan alle strengste eisen ten aanzien van rendement en emissies. Op deze website treft u nog veel meer informatie aan over deze slimme RTB houtpelletketel. ISDE subsidie. Er is een heel mooie ISDE subsidie beschikbaar vanaf € 2.500,= per ketel. Besparen. Als u kiest voor verwarmen op houtpellets kunt enorm besparen op de energierekening. Prijsindicatie. Voor een RTB houtpelletketel met een vermogen van 16 kW, met een 120 kilo pelletreservoir, boiler voor warmwater, 4 meter dubbelwandige rookgasafvoer, installatie-materialen, installatiewerkzaamheden, dient u rekening te houden met een investering vanaf zo’n € 9.900 inclusief BTW. De bovengenoemde ISDE subsidie gaat daar dan nog van af. De uiteindelijke investering wordt dan vanaf zo’n € 7.400,=. Installateurs. Momenteel hebben we een kleine 30 dealers / installateurs in Nederland. De meeste dealers / installateurs staan vermeld op pagina installateurs. Offerteaanvraag. Ga daartoe naar ons formulier op pagina offerteaanvraag.
Houtpelletketels volgens een uitgekiend concept
Pellets Unique - Importeur NBE in de Benelux www.pelletsunique.eu - T 0031 467 111 233
Milieucentraal Campagne Duurzame Warmte
Fijn dat u overweegt om te kiezen voor Duurzame Warmte. Op deze pagina vindt u oplossingen waarmee schoon hout als brandstof wordt gebruikt. Terwijl u binnen geniet van natuurlijke  warmte groeit er buiten al weer een nieuwe boom. Volstrekt in balans met de natuur - CO2 neutraal dus. Houtpellets. Als brandstof worden heel schone houtpellets  gebruikt, welke gemaakt worden van zaagafval van de houtver- werkende industrie. Deze moeten voldoen aan de strengste EN Plus A1 normen. Zo wordt het milieu zo veel mogelijk gespaart. Oplossing. De RTB houtpelletketel welke voldoet aan alle strengste eisen ten aanzien van rendement en emissies. Op deze website treft u nog veel meer informatie aan over deze slimme RTB houtpelletketel. ISDE subsidie. Er is een heel mooie ISDE subsidie beschikbaar vanaf € 2.500,= per ketel. Besparen. Als u kiest voor verwarmen op houtpellets kunt enorm besparen op de energierekening. Prijsindicatie. Voor een RTB houtpelletketel met een vermogen van 16 kW, met een 120 kilo pelletreservoir, boiler voor warmwater, 4 meter dubbelwandige rookgasafvoer, installatie- materialen, installatiewerkzaamheden, dient u rekening te houden met een investering vanaf zo’n € 9.900 inclusief BTW. De bovengenoemde ISDE subsidie gaat daar dan nog van af. De uiteindelijke investering wordt dan vanaf zo’n € 7.400,=. Installateurs. Momenteel hebben we een kleine 30 dealers / installateurs in Nederland. De meeste dealers / installateurs staan vermeld op pagina installateurs. Offerteaanvraag. Ga daartoe naar ons formulier op pagina offerteaanvraag.
Houtpelletketels volgens een uitgekiend concept