J. Op 't Land & Zn Installatietechniek Voor duurzame oplossingen in uw bedrijf of woning!
Wij zijn een allround erkend loodgietersbedrijf voor pelletkachels, zonneboilers, sanitair, verwarmings- installaties, waterleidingen,  gasleidingen en meer. Naast het leveren van onze producten, doen wij natuurlijk ook montage en onderhoud. Dit doen wij voor particulieren, bedrijven en instellingen. Kortom, iedereen die op zoek is naar een gerenommeerd installatiebedrijf is bij ons aan het juiste adres. Verwarmingsinstallaties en onderhoud Wij leveren veel diverse diensten en uiteenlopende producten. Hierbij valt te denken aan allerlei soorten verwarmingsinstallaties, zoals vloerverwarming of een cv-ketel. Tevens zijn wij leverancier van duurzame oplossingen, voorbeelden hiervan zijn een zonneboiler en een houtpelletketel. Deze producten hebben als brandstof een duurzame grondstof.  Deze stoten weinig CO2 uit en zijn hierdoor milieuvriendelijk. Heeft u een vraag of wenst u gebruik te maken van onze diensten. Neem dan contact met ons op. Recentelijk zijn wij dealer van NBE RTB geworden. Dit dealerschap sluit prima aan bij onze visie. Het duurzame en natuurlijk verwarmen van tapwater en woningen door middel van zonne-energie. De RTB houtpelletketels zijn uitermate geschikt ter vervangen van uw huidige stookolieketel, propaan of gasketel. En bovendien is het gebruik van hout als brandstof, een prima methode om uw CO2 voetprint te verminderen en flink op de stookkosten te besparen, tot wel 45%.
RTB houtpelletketel met pelletreservoir
Pellet Kachels Ter Aar Als NBE RTB dealer / installateur werken wij samen met Pellet Kachels Ter Aar te Ter Aar. Bij Pellet Kachels Ter Aar hebben we een werkende RTB houtpelletketel in de showroom staan. De openingstijden van deze showroom zijn als volgt: Maandag volgens afspraak. Ook 's avonds mogelijk Dinsdag volgens afspraak. Ook 's avonds mogelijk Woensdag 10:00 17:00 donderdag 10.00 17.00 vrijdag 10.00 21.00 zaterdag 10.00 17.00 zondag volgens afspraak                             Bel ons voor het maken van een afspraak
Op 't Land Installatiebedrijf - Zevenhoven - T: 0172 539 320 - M: 06 20 017 388 - E: opt_land@casema.nl
De RTB houtpelletketels zijn onderscheidend: Kwaliteit Uitgekiende functionaliteit met o.a. Stokercloud 10 jaar garantie op ketellichaam * Service en nazorg Gunstige prijsstelling Jaarlijks worden er van de RTB houtpelletketel minsten 10.000 stuks gemaakt – er is dus sprake van een bewezen techniek. Aangevuld met onze invulling kunnen we u een passende en betrouwbare verwarmingsoplossing bieden voor uw pand / woning. Ontzorgen Ons doel is om u te ontzorgen. Direct vanaf het begin sluiten wij met u ook een onderhoudscontract af. Zo bieden wij u de beste garantie voor jarenlang warmtegenot. Kijk ook even op de website van de importeur (www.pelletsunique.eu) voor uitgebreidere informatie over de RTB houtpelletketel.
Houtpellets als bron van duurzame (hernieuwbare) energie.
Bediening op afstand. Tevens controle van het verbrandingsproces.
ISDE subsidie € 2.500,= subsidie beschikbaar bij de aanschaf van een RTB houtpelletketel. Toch maar mooi meegenomen.
* Vraag ons naar de voorwaarden